Valjkom pregazio dječaka uređivajući fudbalski teren

Vozač traktora vukao je ručno izrađen valjak za ravnanje terena i u jednom je trenutku pregazio dijete. Hitno je prebačeno u bolnicu gdje su mu ustanovljene teške tjelesne povrede.

“Oko 16.30 časova, na fudbalskom igralištu u Koledincu traktor je vukao ručno izrađeni valjak koji je pregazio 12-godišnje dijete koje je zadobilo teške tjelesne povrede. Na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje”, saopštili su u petak iz koprivničke policije.

Kako nezvanično saznaje “Večernji list” u koprivničkoj bolnici, dječak je van životne opasnosti. Povrijeđen mu je gornji dio tijela, a policija istražuje je li možda pao s traktora koji je vukao improvizirani valjak.

Vozač je rekao kako prvo policiji nije znao reći šta se dogodilo.

“Mali je na valjak skočio”, rekao je vozač Ljubomir Ivanček i dodao da mu je to rekao brat dječaka kao i njegov sin koji je preko puta ceste bio na drugom traktoru.

Terenom se koristi NK Jadran Galeb iz Koledinca, mjesta na granici Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Takmiči se u najnižoj, četvrtoj županijskoj fudbalskoj ligi.


{$excerpt:n}