Doktor Branimir Nestorović: “Žena, vas štiti estrogen, ne može vam koronavirus ništa”

Doktor Branimir Nestorović, dječji pulmolog obratio se danas javnosti poslije sastanka sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem o korona virusu.

Doktor Branimir Nestorović, dječji pulmolog obratio se danas javnosti poslije sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o korona virusu, da nema razloga za paniku, jer više ljudi umire danas od mnogih drugih bolesti u Srbiji.

On je poručio ženama u Srbiji da mogu slobodno da krenu u šoping u Italiju…

Apelujem na ljude da prestanu da vjeruju neprovjerenim informacijama. Epidemija u Kini je pri kraju, ona je počela 7. decembra, stvarno nema razloga ni za kakvu zabrinutost – rekao je Nestorović i dodao:

Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno. Šalim se, ali stvarno sam bio zatečen da se digla tolika galama, zatvaraju granice… Stvarno besmislica.

Ko Boga vas molim, živite svoj život. Svi ćemo dočekati april mjesec a u aprilu mjesecu će izaći sunčevi UV zraci, vi ćete imati puno vitamina D u organizmu, to će pomoći imunitetu, virus će da ugine, poručuje prof. Nestorović.

Ne mogu da vjerujem da se narod koji je preživio sankcije, bombardovanje, svakojaka maltretiranja, uplašio najsmiješnijeg virusa u historiji čovječanstva, rekao je prof. dr Branimir Nestorović načelnik pulmologije i alergologije u Tiršovoj.

On je kako je rekao na sastanku koji je održao predsjednik Aleksandar Vučić, bio protiv poručivanja maski.

To je potpuno besmisleno. Da nemamo test mi ne bismo znali da je epidemija. Ne znam koliko ste svjesni toga da smo u toku epidemije gripa koja se sada završila imali izuzetno teške slučajve. Imamo djevojčicu koja je ostala paralizovana poslije gripa, mišići su joj bili uništeni skroz. Imali smo ekstra teške pneumonije… To ništa nije bilo interesantno i sad odjednom neki korona virus“, rekao je dr Nestorović, piše “Espreso“.


{$excerpt:n}