Muž joj zario nož u srce, a sad ga brani: “Ja sam kriva, izazvala sam ga, da sam šutjela on to nikada ne bi uradio”

Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se i razbjesnila sam ga. Da sam šutjela, on to nikada ne bi uradio.

Ovo je, kako se  saznaje, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova (Srbija), koju je u noći između nedjelje i ponedjeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih kćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživjela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gdje se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Neće ga tužiti

Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, a pitanje je da li bi preživjela da dečko njihove kćerke nije skočio na pomahnitalog Zorana, ona je izjavila “da smatra da on nije kriv ni za šta”.

– Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbjesnio, a bio je pijan. Rekao mi je: “Nemoj više to da radiš, svi mi se smiju”, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: “Šta mi možeš!” – navodno je rekla ranjena Dragana S.

Pregazio ih voz / ČUDOM SE SPASILI

Zoran i Dragana su, kako se saznaje, pre tri godine preživjeli jezivu saobraćajnu nesreću. – Bili su u automobili i kada su pokušali da pređu preko pruge, na njih je naletio voz. Iako je automobil bio skroz smrskan, njih dvoje su zadobili samo lakše povrede. Imali su neviđenu sreću. Dragana je sada po drugi put izbjegla smrt – pričaju poznanici supružnika.

Prema riječima izvora, ona je ispričala da je poslije tih njenih riječi Zoran dograbio nož iz kuhinje.

– Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: “Šta je, hoćeš da me ubodeš?” Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada – završila je svoje svjedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.

Uletio u policiju

Podsjetimo, Zoran S. je u ponedjeljak rano ujutro sav krvav uletio u policijsku stanicu i rekao policajcima da ga uhapse jer je izbo svoju ženu. Patrola je odmah otišla u njegovu kuću u Ulici maršala Tita i tamo zatekla ranjenu Draganu. – Njih dvoje su se posvađali usred noći, oko dva sata poslije ponoći. Svađa je probudila najprije njihovu mlađu kćerku, koja ide u šesti razred osnovne škole. Dijete je gledalo kako tata ubada mamu. Potom su se probudili i njihova starija kćerka i njen dečko, koji je spavao kod nje. Mladić je uspio da umiri pomahnitalog Zorana i spasi Dragani život – kaže izvor i dodaje: – Ne znam šta se desilo Zoranu. Djelovali su kao skladan par. On radi u jednoj privatnoj firmi, a ona u staračkom domu, piše “Kurir“.


{$excerpt:n}