“Bio sam pijan, žao mi je…” – Željko je Valentinu izbo nožem po grudima i licu, a sada tvrdi da se ničeg ne sjeća

Željko S. (33) iz Pančeva (Srbija), koji je uhapšen zbog nasilja u porodici, odnosno jer je brutalno pretukao suprugu Valentinu T. S. (44) i zadao joj više povreda nožem po licu i tijelu, priveden je i saslušan u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu, pišu “Novosti“.

On je, kako se nezvanično saznaje, tvrdio da se gotovo ničega ne sjeća, jer je bio pijan i da mu je žao. Njemu je sud na predlog Tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

On je uhapšen 22. januara, nakon što je oteo suprugu Valentinu, koja je, prije toga, odlučila da ode od muža nasilnika i nastavi život kod majke. Doveo ju je u svoj iznajmljeni stan u Drumskoj ulici i, poslije kraće svađe, počeo da je tuče. Nakon toga, uzeo je nož i njime je, iživljavajući se, sjekao po grudima i licu. Unakaženu ženu ostavio je u krvi i nesvjesti da leži u stanu i pobjegao.

Na sreću, Valentinina majka, koja je posumnjala da zet ima namjeru da ubije njenu kćerku, prijavila je policiji otmicu i nasilje. Željko je ubrzo pronađen i uhapšen, a Valentina je sa teškim povredama, vozilom Hitne pomoći, prevezena u VMA i smještena na Odjeljenje maksilofacijalne hirurgije.

Ona je, kako se saznaje iz ove ustanove, operisana i njeno stanje se prati. Valentina je i dalje u teškom stanju, ali srećom, nije životno ugrožena.


{$excerpt:n}