“Da li je istina to što mi kažete?” -Drugarica i komšije ubijene Marine u šoku: Ne vjeruju da ju je žandarm raznio bombom

Komšije nesretne djevojke iz Ribareve ulice kažu da je ona bila mirna i dobra djevojka.

– U šoku smo zbog vijesti da je Marina nastradala. Ne možemo da vjerujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vrijedna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem – neutješno pričaju komšije.

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

– Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele djetinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo dijelile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema – u suzama je pitala djevojka zatekla nedaleko od Marinine kuće.

Marina je u porodičnoj kući živjela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živio u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom djevojkom.

Podsjećamo, tijela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako se saznaje od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu ‘opel vektra’ sa Marinom, pišu “Novosti“.


{$excerpt:n}