Sin žene koja je pesnicom udarila policajku otkriva stanje svoje majke: “Sadija nije dobro”

Sadija Durmisi našla se u centru pažnje javnosti, nakon što je na Vidikovačkoj pijaci ušla u konflikt sa komunalnom milicajkom, piše “Srbija Danas“.

Ona je juče puštena da se brani sa slobode, a njen sin je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio dirljivu fotografiju, objašnjavajući kako je stanje u kom se nalazi njegova majka jako loše. Naime, kako je napisao njegova majka je pod “velikim stresom, a pala je i u depresiju“.

Moja majka je pravi borac i uvijek se borila za pravdu sad je pod velikom stresom i upala je u depresiju – napisao je on, podijelivši ispod ovog teksta fotografiju na kojoj se Sadija Durmisi nalazi sa troje male djece.

Sadija Durmisi – Facebook

Podsjetimo, Durmisi je “prodavačica na crno” koju je milicajka pokušala da skloni sa Vidikovačke pijace. Njih dvije ušle su u konflikt, nakon čega je Sadija pesnicom iz sve snage udarila milicajku.

Video ovog obračuna preplavio je društvene mreže, svega petnaest minuta nakon što je do incidenta došlo. Sadija je saslušana, a sada se brani sa slobode. Zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti, prijeti joj kazna od dvije do osam godina zatvora.

Ko napadne ili prijeti da će napasti službeno lice u vršenju službene dužnosti, ako je pri izvršenju djela službenom licu nanesena laka telesna povreda ili je prijećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti zatvorom od dvije do osam godina“, stoji u članu 323 Krivičnog zakonika.

Sadija kaže da već 19 godina radi po pijacama, ali da nikada nije doživjela ovakvu neprijatnost.

Od prodaje na pijaci hranim devet usta, izdržavam cijelu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je – kaže Sadija D.


{$excerpt:n}