Otac jednog od ubijenih Splićana demolirao kafić nakon smrti svog sina

Otac jedne od žrtava i njegov prijatelj vidno pijani divljali u kafiću, policija ih uhitila

Policija je imala pune ruke posla. Ubojicu su tražili cijelo popodne, a nakon što su ga pronašli, oko ponoći su morali intervenirati u Dubrovačkoj ulici zbog izgreda povezanog sa zločinom, piše Slobodna Dalmacija.

Otac Marina Bobana, jednog od trojice ubijenih, porazbijao je inventar i izbacio goste iz kafića nakon teške vijesti o pogibiji sina.

Policija je brzo stigla u kafić i uhitila njega i još jednog muškarca. Opirali su se uhićenju pa su policajci morali primijeniti sredstva prisile.Konobara su gađali čašama i bocama

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 50-godišnji M. B. i njegov 39-godišnji prijatelj su još prije ponoći pravili nered u tom kafiću, obojica vidno pijani. Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i bocama, zbog čega je mladić pobjegao u skladište.

Nakon toga su prevrtali stolice i stolove te nastavili s razbijanjem. Iz kafića su potjerali sve goste. Nastavili su biti nasilni i kad je došla policija pa je nad njima upotrijebljena tjelesna snaga kako bi ih se savladalo.

U postaji su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira.

Podsjetimo i na ovo još jednom – Marin Boban ubijen je jučer na motociklu Yamaha XT zajedno s Juricom Torlakom koji je ozljedama podlegao par sati kasnije u bolnici. Nedaleko od njih, u Radmilovićevoj ulici, na Suzukiju Burgmanu smaknut je Marino Paić zvani Pajser,piše Index


{$excerpt:n}