Otac Malčanskog berberina: Nismo imali mira, hvala što ste ga uhvatili

Ona je rekla da se plašila da će se oni naljutiti na nju što ga je pronašla, budući da su komšije, ali jasno je otac Malčanskog berberina i ranije govorio da bi bio sretan da njegovog sina pronađu.

– Dvadeset i dvije godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sramota me. Ne želim da čujem za njega – rekao je ranije za “Blic” vidno uznemiren i posramljen otac Ninoslava Jovanovića.

Malčanski berberin uhapšen na seoskom groblju
Zločini kakve Srbija ne pamti obilježili su porodicu Jovanović iz Malče. Otac Malčanskog berberina nije želio da ga novinari fotografiraju, ni da kaže svoje ime, ali je kratko rekao:

– Prijavio sam njegov nestanak još u julu. Otad ga nisam vidio, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku, brinuo sam se samo za dijete. Za njega nisam. Ništa što ima veze s njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima.

Podsjećamo, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je uhapšen na groblju u njegovom rodnom selu Malči u 14:20 sati,prenosi Avaz


{$excerpt:n}