VREBAO MONIKU? VEĆ JE NAPASTVOVAO DJEVOJČICE OD 12 GODINA, PA IH ŠIŠAO: Otkrivaju se jezivi fetiši Malčanskog berberina

On je prije nešto više od godinu dana, poslije odležane robije od skoro dvije decenije, ponovo bio uhapšen zbog pretnji i vrebanja žena na društvenoj mreži Fejsbuk gde je neskriveno, sa profila pod svojim imenom i prezimenom, otvoreno govorio o šišanju žena, koje je inače njegov fetiš,Nadimak berberin je dobio u javnosti zbog jezivog fetiša – svoje žrtve je šišao, a pred sudom je i priznao da ga “šišanje devojčica uzbuđuje”.Podsetimo, kao što je Kurir već pisao, nadimak berberin je dobio u javnosti zbog jezivog fetiša – svoje žrtve je šišao, a pred sudom je i priznao da ga “šišanje devojčica uzbuđuje”.

Naime, Jovanović je pre 25 godina silovao jednu ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu napastvovao je dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo,piše Kurir

Niškoj javnosti je doneo uznemirenost pre godinu dana kada je po izlasku iz zatvora odmah ušao na Fejsbuk i odatle slao jezive komentare posle čega je ponovo završio iza rešetaka.


{$excerpt:n}