Novogodišnji centar regije: Sarajevo u svečanom prazničnom ruhu

Naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečarsku atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019., prenose <a href=”http://Naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečarsku atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019. godine.

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene. Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.”>vijesti.

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene.

Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.


{$excerpt:n}