“Nakupilo se tuge za tri života” – Sahranjena Ana koja je poginula u stravičnoj nesreći

Mladić koji je upravljao automobilom kobne noći otpušten je na kućno liječenje, dok se suvozač nalazi na Odjeljenju intenzivne njege i njegovo stanje je kritično.

U noći između nedjelje i ponedjeljka Ana Katanić se vraćala sa proslave punoljetstva mlađe sestre automobilom kojim je upravljao Dušan Davidović Diva (26), a sa njima je bio i Boriša Furtula (27).

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, automobil marke ‘seat leon’ novosadskih tablica je izletio sa puta, udario u stub javne rasvjete i od siline udarca se prevrnuo na krov. Ana je od zadobijenih povreda izdahnula ubrzo nakon nesreće u obrenovačkom Domu zdravlja.

Suvozač Boriša Furtula je sa povredama glave, grudnog koša i rebara sa unutrašnjim krvarenjem smješten je, kako je potvrđeno “Novostima“, na Odjeljenju intenzivne njege, u komi je i njegovo stanje je kritično.

Vozač Dušan Davidović Diva (26) optušten je na kućno liječenje.

Na društvenim mrežama prijatelji i rođaci opraštaju se od nastradale Ane tužnim porukama i crnim fotografijama.

Anđele moj, nakupilo se tuge za tri života. Nikad više neći biti isti bez tebe. Voljeću te zauvijek i nikada te neću zaboraviti. Nikad nisam ni pomislio da ovako nešto da se desi. Bićeš zauvijek moja mala ljepotica. Ti si moje milo i možda si me napustila sa ovog svijeta, ali nikada te neću pustiti iz mog srca – napisao je jedan mladić na društvenim mrežama i dodao:

Nedostaješ mi i nedostajaćeš mi do kraja života. Počivaj u miru – prenio je “Kurir“.


{$excerpt:n}