Branila brata i maloljetnu kćerku, pa mladiću triput zabola nož u srce

Poslije saslušanja, Radosavi Simonović (44), koja se sumnjiči za teško krivično djelo ubistva u pokušaju, određeno je zadražavanje do 72 sata. Ona je nožem, čije je sječivo dugo 20 centimetara ranila Trišića, koji je zajedno sa ujakom i tetkom Radosavom Raičevićem i Jovicom Radevićem, došao pred kuću Simonovićeve, gdje su vrijeđali njenu maloljetnu kćerku, koju je Trišić uznemiravao na društvenim mrežama.

U pokušaju da ga odvrati od toga, ispred kuće je izašao Radosavin brat Vladimir Mijović, koga je pridošla trojka oborila na zemlju i nanijela mu povrede, koje su konstatovane u beranskoj bolnici. Kada je vidjela da joj tuku brata, iz kuće je izletjela Simonovićka, inače samohrana majka četvoro djece i tri puta ubola Trišića u leđa…

– Zadržavanje Simonović sam odredio zbog težine djela, ali i mogućeg uticaja na svjedoke. Takođe saslušao sam i ostale učesnike Radosava Raičevića, Jovicu Radevića i Mijovića i svima sam zbog mogućnosti uticaja na svjedoke odredio zadržavanje do 72 sata zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči – kazao je tužilac Hasan Lukač, prenose “Novosti“.

{$excerpt:n}