Horor u pekari: Ahmu ostavila ljubavnica, on joj došao na posao, pucao u nju pa sebi u glavu!

Ahmo H. (60) pucao je u svoju bivšu ljubavnicu Gordanu K. (37), a zatim i sebi u glavu, a do pucnjave je došlo danas oko podneva, u Radničkoj ulici, na Čukaričkoj padini u Beogradu, piše Blic.

Drama se odvila u lokalnoj pekari, u kojoj nesrećna žena i radi.

Prema trenutnim saznanjima, pretpostavlja se da Ahmin motiv bio to što je Gordana sa njim raskinula ljubavnu vezu, što on nije želio da prihvati.

Kako se nezvanično saznaje Gordana, koja je udata i ima četvoro djece, i Ahmo, bili su u vezi oko tri sedmice. Ahmo je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najvjerovatnije, upoznali u pekari, gde je Gordana radila godinama, a on bio redovna mušterija.

Ona je, međutim, juče odlučila da prekine vezu, što on nije htio da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama nasrnuo je na nju i sinoć, a onda je danas ušetao naoružan u pekaru, počeo da lomi sve pred sobom, a onda je zapucao na bivšu ljubavnicu. Nakon toga ispalio je hitac sebi u glavu.

Gordana je pogođena u glavu i ruke, a muškarac je sebi ispalilo metak u glavu. Oboje su po dolasku ljekara davali znake života, ali su bili u veoma teškom stanju i prevezeni su u Urgentni centar.