Derbi između Gradine i Seone bez pobjednika – Veličanstvena atmosfera i posjeta kakva se zadugo ne pamti u Srebreniku

Gradski derbi u Srebreniku privukao je ogroman broj navijača i gledalaca, a po posjeti i navijačkoj atmosferi susret 11. kola druge nogometne lige F BiH u grupi sjever izmedju OFK GRADINA i FK SEONA,barem prema navijackoj euforiji premašio je sva očekivanja.

Duel dvije prvoplasirane ekipe završen je neriješenim rezultatom 1:1, poveli su gosti koji su bili i bolja i konkretnija ekipa u prvom poluvremenu, dok je u nastavku Gradina zaigrala dosta bolje i zagospodarila terenom, redale su se prilike i na izjednačenje se čekalo sve do 84. minuta kada Ordagić golom donosi poravnanje rezultate.

Imala je Gradina do kraja utakmice još nekoliko dobrih prilika, no konačan rezultat na kraju glasio je 1 : 1. Ono što je važnije od samog rezultata i prikazane igre, svakako je činjenica da se ovakva atmosfera i posjeta na Gradskom stadionu u Srebreniku na ovom komšijskom derbiju ne pamti još od vremena kad je Gradina igrala Premijer ligu.

Objava Derbi između Gradine i Seone bez pobjednika – Veličanstvena atmosfera i posjeta kakva se zadugo ne pamti u Srebreniku pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.
{$excerpt:n}