I Vi odlučujete: Sabrina Šišić iz Živinica treba vašu podršku. GLASAJTE

21. SABRINA Š. ŽIVINICE Broj za televoting 096 840 821
Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BIH . Miss Televoting BiH 2019 – I VI ODLUČUJETE!

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss Televoting BiH. Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 22. Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u direktnom TV prijenosu na FTV. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva direktno ulazi u finale top 12 finalistica i osvaja lentu Miss Televoting BiH 2019.

21. SABRINA Š. ŽIVINICE Broj za televoting 096 840 821
Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BIH . Miss Televoting BiH 2019 – I VI ODLUČUJETE!

BaByliss i Tehnomag i ove godine su ponosni sponzori izbora Miss BiH, te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka. BaByliss je evropski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss Bosne i Hercegovine, a kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode, među kojima ističemo jedinstvene četke za kosu za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena i uvijanje, fen za kosu i pegle za kosu, po čemu je ovaj brend jedinstven na bh. tržištu.

Bitno je naglasiti da projekat Miss BiH za Miss Svijeta u svom predznaku nosi naziv “Ljepota sa svrhom” te će se na finalnom izboru „Miss BiH 2019“ 13. oktobra, nastaviti sa humanitarnom akcijom koja je započeta u junu mjesecu prošle godine, a nosi naziv “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Apelujemo na sve institucije, privrednike i građane u našoj zemlji i inozemstvu da nam se pridruže, te da svojim zalaganjem i finansijskim doprinosom podrže akciju do konačnog pozitivnog ishoda ove priče.


Sretno svim finalisticama!