I Vi odlučujete: Fikreta Ligić iz Živinica treba vašu podršku. GLASAJTE

Kandidatkinja pod rednim brojem 19, Ligić Fikreta


Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“ u Sarajevu, najljepšim djevojkama BiH gostoprimstvo je ukazao hotel „Adria“ Biograd na Moru. Dvadeset i dvije finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2019, u prekrasnom ambijentu hotela, pripremaju su se za finalnu večer koja će se održati 13.oktobra u Kongresnom centru Hotel Terme Ilidža u 21h uz direktan prijenos na FTV.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss Televoting BiH. Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 22.
Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u direktnom TV prijenosu na FTV. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva direktno ulazi u finale top 12 finalistica i osvaja lentu Miss Televoting BiH 2019.

Kandidatkinja pod rednim brojem 19, Ligić Fikreta


Bitno je naglasiti da projekat Miss BiH za Miss Svijeta u svom predznaku nosi naziv “Ljepota sa svrhom” te će se na finalnom izboru „Miss BiH 2019“ 13. oktobra, nastaviti sa humanitarnom akcijom koja je započeta u junu mjesecu prošle godine, a nosi naziv “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Apelujemo na sve institucije, privrednike i građane u našoj zemlji i inozemstvu da nam se pridruže, te da svojim zalaganjem i finansijskim doprinosom podrže akciju do konačnog pozitivnog ishoda ove priče.


BaByliss i Tehnomag i ove godine su ponosni sponzori izbora Miss BiH, te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.

BaByliss je evropski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss Bosne i Hercegovine, a kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode, među kojima ističemo jedinstvene četke za kosu za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena i uvijanje, fen za kosu i pegle za kosu, po čemu je ovaj brend jedinstven na bh. tržištu.