I Vi odlučujete: Elvedina Hodžić iz Živinica treba vašu podršku. GLASAJTE

Redni broj je 9. Broj za televoting je 096 840 809 Elvedina Hodžić

“Pozitivni utisci sa priprema za Miss BiH se nižu jedan za drugim. Pokušavam biti što aktivnija i ažurnija. Od fotografisanja, treninga, zdrave ishrane, komunikacije sa ostalim djevojkama i onima od kojih učimo sve što nam je potrebno, vjerujem da će ovo iskustvo biti korisno i nezaboravno ! Uz podršku roditelja, momka, prijatelja i svih poznanika, samopouzdanje raste sve više i više.


Nadam se da ću uspjeti ostvariti svoj cilj, i izgraditi budućnost o kakvoj sanjam. Važno je učestvovati, i ponosna sam na svoj uspjeh, i nastavljam se truditi !” – Kaže Živiničanka Elvedina Hodžić.

Redni broj je 9. Broj za televoting je 096 840 809 Elvedina Hodžić


Miss Televoting BiH 2019 – I VI ODLUČUJETE!


BaByliss i Tehnomag i ove godine su ponosni sponzori izbora Miss BiH, te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.


BaByliss je evropski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss Bosne i Hercegovine, a kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode, među kojima ističemo jedinstvene četke za kosu za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena i uvijanje, fen za kosu i pegle za kosu, po čemu je ovaj brend jedinstven na bh. tržištu.


Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss Televoting BiH. Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 22. Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u direktnom TV prijenosu na FTV. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva direktno ulazi u finale top 12 finalistica i osvaja lentu Miss Televoting BiH 2019.


Sretno svim finalisticama!