Petar ubio Sanju: Bila je 32 godine mlađa od supruga

Živanović je ubio Sanju mecima iz lovačke puške u njegovoj kući u Svileuvi.

Sudeći po snimku koji je nesretna Sanja objavila na Facebooku, ona je prethodne noći bila u nekoj kafani, a na snimku se vide i dvojica muškaraca.

– Pretpostavlja se da su se Petar i njegova 32 godine mlađa žena Sanja posvađali po povratku sa te proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne metke. Inače, pušku je legalno posjedovao – kaže izvor i dodaje da je Petar tri sata poslije ubistva pozvao komšiju i rekao mu da je presudio Sanji.

Mještani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama.

– Petru je prva žena preminula, kao i brat, a sa četiri kćerke nema kontakt. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cjenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo ju je tu – pričaju komšije i dodaju:

– On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi mogao da joj obezbjedi lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću.

Motiv zločina navodno je ljubomora.

– Sanja je bila mlada, a Petar, svjestan svojih godina, ljubomoran. Dešavalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Ko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorištava samo za novac. Moguće je i da je htjela da ga ostavi, a da on to nije mogao da podnese – dodale su komšije, prenosi “Kurir“.

{$excerpt:n}