ČETIRI MLADA ŽIVOTA UGAŠENA U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ŠAPCA: Bili su nerazdvojni, jedva su čekali ljeto da se ponovo okupe!

U Mačvanskom Pričinoviću tri porodice zavijene su u crno, a cijelo selo i dalje je u šoku zbog nesreće koja se jutros oko pola 5 dogodila nedaleko od Šapca u kojoj su tri djevojke i jadan mladić izgubili život, dok je jedna djevojka teže povrijeđena. 

Kako Kurir nezvanično saznaje nastradali su Sara L. (18), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Miodrag J. (19), dok je povređena Sarina sestra Maja (20).

Oni su, kako kažu mještani ovog sela, bili nerazdvojni drugari i svi su čekali ovo ljeto da se ponovo okupe na Sarinom punoletstvu, koje je trebalo da proslave za dva dana. Međutim, nisu ga dočekali.

“Baš tog, kobnog dana, Miodrag Jovićić sa majkom i sestrom stigao je iz Beča, da bi zajedno išli na svabu kod rođaka. Otac nije mogao da dobije slobodan dana, pa je ostao. Oko jedanaest sati uveče, po njih je došla drugarica da svi zajedno idu u grad”, ispričala je Miodragova sestra Marija. 

“Mi smo prvi krenuli, a oni za nama. Međutim, došli smo kući i čekali da oni stignu jer smo htjeli zajedno da igramo monopol, ali njih nije bilo. Pomislili smo da su svratili na pumpu da sipaju gorivo, onda je Nikola, mog brata najbolji, drug dobio poziv da krene, ali da nikom ne kaže gdje i zbog čega ide. Međutim, kada sam čula šta se desilo, ja sam stigla tamo. Pokušala sam da izvučem iz auta brata i drugaricu, ali oni nisam mogla da im pomognem”, priča Maja, gušeći se u suzama.

kurir.rs