Zločin na Hvaru: Bosanac nožem izbo Litvanku, pa se objesio

Juče oko 19:10 policija je dobila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi u uvali Zenčišće na otoku Hvaru i, prema prvim informacijama, radilo se o ubodnim ranama

Sinoć su se na Hvaru dogodili pokušaj ubistva i samoubistvo.

Sve se odvijalo oko 19 sati na Hvaru u uvali Zenčišće, istočno od Jelse, a motiv je, kako javlja Slobodna Dalmacija, prijava zbog silovanja.

Nožem je izbodena strana državljanka, a po svemu sudeći, izbo ju je muškarac koji je pronađen mrtav u blizini nedugo kasnije. Policija je odmah izašla na mjesto događaja, kao i djelatnici Hitne pomoći koji su ženu s ubodnim ranama prevezli u splitsku bolnicu. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

“Oko 19:10 policija je dobila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi u uvali Zenčišće na otoku Hvaru i, prema prvim informacijama, radilo se o ubodnim ranama. Na mjesto događaja je odmah došla Hitna pomoć te joj je pružena medicinska pomoć nakon čega je helikopterom prebačena u KBC Split.

Kako se saznaje, nije životno ugrožena, ali se za sada ne zna težina povreda. Istodobno je u polju u blizini mjesta događaja pronađena mrtva muška osoba, a na tijelu nema tragova kaznenog djela”, kazala je Ana Čepićiz PU splitsko dalmatinske Slobodnoj Dalmaciji koja doznaje kako se pozadina priče proteže unazad nekoliko dana.

Slobodna Dalmacija neslužbeno saznaje da se muškarac objesio.

Mještanin M. Đ., inače doseljenik iz BiH star 65-70 godina je u utorak navečer napao nožem litvansku državljanku i zario ga joj pet puta u tijelo. Žena je približno iste dobi kao I napadač, a nastanjena je u obližnjoj Prapatnoj, piše Slobodna Dalmacija.