Opravdala ulogu favorita: Džejla Ramović pobjednica ovogodišnjeg izdanja ‘Zvezde Granda’

U uzbudljivom finalu “Zvezda Granda” mlada i veoma talentovana bh. pjevačica Džejla Ramović odnijela je zasluženu pobjedu. 

Mlada Goraždanka još kao djevojčica pokazala je svoj talenat  u popularnom showu „Neki novi klinci“, te stekla popularnost širom Regiona.

Ove godine se takmičila u “Zvezdama Granda”, a iz nastupa u nastup pokazivala je da je jedan od najozbiljnijih kandidata za pobjedu, što se upravo večeras u finalnom izdanju i ostvarilo.

Džejla je bila prva takmičarka koja je nastupila u finalu, probila je led pjesmom “Ima jedan svijet”, a druga numera koju je izvela bila je “Nismo smeli”.

Njena mentorka Marija Šerifović tokom cijelog takmičenja nije krila riječi hvale za svoju kandidatkinju.

Džejla je za svoje nastupe birala uglavnom zabavnu muziku pjevačica kao što su Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević i Tijana Bogićević.

Do sada su pobjednici poznatog takmičarskog muzičkog programa “Zvezda Granda”, obično dobijali pjesmu i automobil, međutim, ta nagrada je sada mnogo veća.

Saša Popović je riješio da ove godine specijalno nagradi takmičara kojeg publika i žiri zajedničkim glasovima učine pobjednikom.

– Pobjednik dobija statuu ‘Zvezde Granda”, automobil ‘Škoda rapid’, pjesmu i spot kao i jednu specijalnu nagradu – nastup na festivalu ‘Ulaz’ u Beogradu koji će biti održan od 11. – 13. jula. (Tuzlanski.ba)