Student kriminalistike bivšoj djevojci čašom polomio vilicu: U punom kafiću niko joj nije pomogao

 

Drama se odigrala prije dva dana u lokalu u Ulici vojvode Stepe Stepanovića oko 23.20. Nesrećna djevojka Tara Grebenar čeka operaciju vilice na UKC RS, a nasilnik čeka za koje djelo će ga teretiti Tužilaštvo.

Kako je ispričala žrtva, bivši mladić je šamarao pred gostima i konobarom kojeg poznaje, a da niko nije ni “prstom mrdnuo”.

Nakon toga se kaže sakrila u toalet i pozvala policiju. Dok je čekala dolazak policije, priča, da su je gosti kafića “nagovarali” da izađe iz toaleta, da joj “neće ništa”.

U međuvremenu, kaže pozvala je policijska patrola i najavila svoj dolazak, što je ohrabrilo da izađe iz toaleta. U momentu kada je izlazila iz lokala, Rajković je “zgrabio veliku čašu i pogodio je u glavu”.

U tom momentu je došla policija koja je Rajkovića morala fizički savladati da bi ga priveli. Taru Grebenar je vozilo hitne pomoć, prevezlo na hirurgiju, gdje su joj sanirali posjekotinu na licu.

U PU Banjaluka su potvrdili da su uhapsili Žarka Rajkovića, i da je u trenutku hapšenja bio pod uticajem alkohola, piše “BL moj grad“.