Živinice: Muškarac se bacio pod kamion nakon čega je preminuo

Jutros se na putu M-18 Kladanj – Tuzla na području općine Živinice kod benzinske pumpe ‘Kalesić’ dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim ishodom.

Naime, u nezgodi koja se dogodila oko 09:05 sati učestvovali su pješak i teretno motorno vozilo, porvrđeno je iz MUP-a TK za naš portal.

Prema iskazima očevidaca muškarac rođen 1967. godine stajao je pored puta i pušio cigaretu nakon čega je iznenada iz za sada neutvrđenih razloga odlučio sebi oduzeti život tako što se bacio pod kamion.

Smrt pedesetdvogodišnjaka na mjestu nezgode konstatovali su ljekari Hitne medicinske pomoći. O ovom nesretnom događaju obavješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, u saradnji s kojim će službenici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona poduzeti sve potrebne radnje kako bi rasvijetlili slučaj.

Zbog ove nezgode nastale su velike saobraćajne gužbe na ovoj dionici, saobraćaj je u potpunosti obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce. (Tuzlanski.ba)