Neviđena tuga: U subotu se oženio, danas ga sahranili (FOTO)

Jecaji, tuga, bol prolamli su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

– Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle sedmice smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici – rekao je Markov kolega iz Beograda.

Foto: Srpskainfo

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim tijelom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci.

Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesretni mladić je automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu, a u udesu su dvije osobe teže, a dvije lakše povrijeđene. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mjesta nesreće, gdje su bili smješteni.

Njegova tek vjenčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto nije mogla sjesti njena prijateljica, i prema nezvaničnim saznanjima Srpskainfo, naišla na tragediju.

Foto: Srpskainfo

– Bili smo na toj svadbi. Nevjerovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da vjerujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina – rekla je za Srpskainfo jedna od zvanica na svadbi.

Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje. U januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

Tek vjenčana supruga stradalog mladoženje iz Trebinja čekala da dođe po nju

Vijest Neviđena tuga: U subotu se oženio, danas ga sahranili (FOTO) se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Izvor:Fokus.ba Kontakt: redakcija@kalesijski.ba