UŽIVO Ovakvu utakmicu nismo dugo vidjeli! Čak pet pogodaka na Etihadu, susret pun preokreta

Manchester City – Tottenham 4:2 (0:1 prva utakmica) – 1:0 Raheem Sterling (4.), 1:1 Heung-Min Son (7.), 1:2 Heung-Min Son (10.), 2:2 Bernardo Silva (11.), 3:2 Raheem Sterling (21.), 4:2 Sergio Aguero (59.) Manchester

Manchester City – Tottenham 4:2 (59.) – City ima rezultat koji ga vodi u polufinale! Lopta za Aguera u 16 metara i to je uglavnom pogodak, a tako je bilo i sada. Dobio je loptu malo ukoso, opalio je odmah poluvisoko u bliži kut, Lloris nije stigao reagirati.

Kraj prvog poluvremena.


Manchester City – Liverpool 3:2 (40.) – Novi problemi za Tottenham, zbog ozljede igru mora napustiti Sissoko, zamijenio ga je Llorente.

Manchester City – Liverpool 3:2 (21.) – Raheem Sterliiiing! 3:2! Dugo već nismo vidjeli pogodak, punih deset minuta. Sterling vraća City u vodstvo 3:2, ali to mu i dalje nije dovoljno za prolaz. Inače, u Portu je i dalje 0:0.

Manchester City – Tottenham 2:2 (11.) – Nevjerojatan dvoboj u Manchesteru! Novi gol, četvrti već, a tek je 11. minuta! Sada je Aguero pronašao Bernarda Silva na desnoj strani, on puca, lopta pogađa Rosea i vara Llorisa!


Manchester City – Tottenham 1:2 (10.) – Kakva utakmica u Manchesteru!! Eriksen je krasno asistirao Sonu koji s ruba kaznenog prostora krasno zabija u suprotni kut!


Manchester City – Tottenham 1:1 (7.) – Tottenham zabija i City sada mora zabiti dva gola više! Lopta je došla do Sona nakon loše reakcije obrane i on lijepo zabija!


Manchester City – Tottenham 1:0 (4.) – Već u četvrtoj minuti vodstvo Manchester Cityja! Sjajna lopta za Sterlinga u 16 metara na lijevoj strani, namjestio se na udarac i lijepo pogodio za vodstvo!