Mostar: Sastali se Čović i Vučić (VIDEO)

Sastanak se održava u Domu Hrvatske demokratske zajednice BiH u Mostaru gdje prema najavi razgovaraju o aktualnim gospodarskim i političkim pitanjima, te odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.

Nakon sastanka uputit će se na Međunarodni sajam gospodarstva ‘Mostar 2019’, koji će uz prigodnu svečanost otvoriti predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Podsjetimo, Aleksandar Vučić je ovu manifestaciju otvorio protekle godine kad je zemlja partner bila Republika Srbija, a tijekom posjete gradu na Neretvi predsjednik Srbije će posjetiti Sabornu crkvu u Mostaru.

Međunarodni sajam gospodarstva koji slovi za jedan od najvećih u regiji već godinama je uz susrete gospodarstvenika iz raznih krajeva svijeta i mjesto bilateralnih susreta. Tokom sutrašnjeg dana očekuje se i sastanak Dragana Čovića (HDZ BIH) i Bakira Izetbegovića (SDA), predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. Razgovarat će o uspostavi vlasti i rješavanju političke krize u BiH, prenosi “N1“.