Ubio majku pa otišao u svoju sobu i presudio sebi

Kako se saznaje, u pitanju su najverovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najvjerovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživjela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće. Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsjednica stanara zgrade u kojoj su živjeli kaže da je muškarac uvijek bio dotjeran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vrijeme ide u nabavku.

“Nikada nismo vidjeli da je doveo djevojku, niti da se družio sa bilo kim”, kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živjeli u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najvjerovatnije dogodilo prije više od deset dana, međutim komšije kažu da nisu čule ništa sumnjivo.

Samo pojedini stanari kažu da se sjećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz radionice komšije koja se, takođe, dogodila u zgradi.