Rooney na mukama: Supruga će ga ostaviti jer ju je prevario

Wayne je i ranije bio na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira se vratiti u Englesku bez nogometaša i započeti novi život.

Iako mu je supruga Coleen (32) zbog ranijih nestašluka nedavno zabranila izlaske i alkohol, nogometaš Wayne Rooney (33) uspio se nedavno još jednom iskrasti iz kuće i otići u bar na jednu rundu, tek toliko da se opusti. Tamo je pak upoznao konobaricu Vicki Rosiek (32) i opijen alkoholom i njezinim šarmom, ‘zaglavio’ deset sati. 

– Nisam znala tko je on dok mi njegovi kolege nisu rekli, a onda sam se sjetila da sam ga već usluživala. Sjedili smo prvo svi skupa za stolom, a ja sam se s njim zezala. Činio mi se kao da stoji na zemlji, sramežljiv i povučen momak – objasnila je Rosiek, a na pitanje zašto su kasnije otišli u drugi bar, rekla je da joj se to jednostavno činilo ‘prikladno’. 

Wayne je vjerojatno bio svjestan kako je na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira napustiti Washington, D. C., glavni grad Sjedinjenih Američkih Država, u kojem Rooney brani boje D.C. Uniteda i vratiti se u Englesku.

– Ne mogu mu oprostiti ovu prevaru – požalila se navodno Coleen bliskim osobama. 

U toj odluci ima podršku prijateljica, koje ju nagovaraju da se nakon Uskrsa ni ne vraća u SAD te da jednostavno krene u novi život bez problematičnog nogometaša. 

Nogometaš i voditeljica u braku su imali dosta problema. O Rooneyjevim aferama svojedobno su pisali brojni svjetski mediji, a jednom je prilikom nakon što je prevario suprugu, završio u pritvoru zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Coleen je odmah napustila zajedničku kuću vrijednu šest milijuna dolara i sa sobom povela djecu. U najtežem trenutku, za britanske medije je izjavila da ‘umire od sramote’. Ipak, poslije su uspjeli izgladiti cijelu situaciju, a predstoji za vidjeti što će se dogoditi ovog puta. 

Coleen i Wayne imaju četiri zajednička sina; Kaija (9), Klaya (5) Kita (3) i Cassa Maca (1), a u braku su posljednjih 10 godina, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba