Za silikone potrošila više od 87 hiljada eura, pa završila na operaciji

Bobi Bilard stavljala je silikone čak devet puta

Manekenka i bivša profesionalna hrvačica Bobi Bilard (Bobbi Billard, 43) na povećanje grudi potrošila je više od 87 hiljada eura.

Kako prenosi britanski “Daily Mail”, američka manekenka stavljala je silikone čak devet puta, a onda završila na operaciji na uklanjanju nakon što je, kako kaže, imala probleme sa zdravljem.

– Osjećala sam kao da imam otrove u svome tijelu. Nakon dvije decenije silikona u grudima, mislim da je moje tijelo odlučilo reći: “Sad je dosta” – rekla je Bilard koja je prvo povećanje grudi napravila sa samo 18 godina.

Godinama se borila sa zdravstvenim problemima, pogotovo bolovima u vratu i leđima, ali ih, kako tvrdi, nikad nije povezivala sa silikonima.

– Nisam uopće imala energije, imala sam podočnjake, hronične bolove u vratu i leđima, nisam ni mislila da bi silikoni mogli biti krivac za moje loše zdravstveno stanje. Nakon što se pojavio i svrbež u očima koji nisam imala s čim povezati, znala sam da nešto nije u redu – priznala je potresena manekenka koja se za pomoć obratila korisnicima društvenih mreža.

Tek je tamo shvatila o čemu se radi i da su upravo implantanti razlog njenog lošeg stanja.

– Potrošila sam više od 87 hiljada eura na silikonske grudi i kako bih izgledala bolje. Bila sam model i od mene se očekivalo da izgledam dobro, našla sam se pod velikim pritiskom okoline – otkrila je Bilard.

Ona se odmah nakon uklanjanja prvih silikona, osjećala mnogo bolje nego prije.

– Prvi put nakon dugog vremena, sretna sam i zdrava –  kazala je Bobi za britanski “Daily Mail”.

(Autor: Avaz)