Nožem izbola suparnicu zbog partnera!?

Iako je povrijeđena žena prilikom napada nožem  zadobila teže povrede po leđima i butinama, ona je danas bila u stabilnom stanju i nije bila životno ugrožena

Paljanku Milijanu Parlić (19) uhapsila je policija jer je nožem pokušala ubiti Nevenu Danilović-Todorović (25) iz Sokoca.

Kako pišu Nezavisne novine, žene su se sukobile u subotu oko 19.30 ispred jednog poslovnog prostora u mjestu Podromanija, kod Sokoca, gdje su bile na krštenju, a Nevena je izbodena po leđima i butinama.

Motiv napada, kako se saznaje od izvora bliskih policiji, ljubavne je prirode, jer su, navodno, obje žene bile u vezi sa istim muškarcem.

I mještani su juče prepričavali ovaj nesvakidašnji sukob mladih žena.

“Ne poznajem nijednu, ali priča se da su se posvađale tu na parkingu zbog nekog muškarca. Valjda su bile na nekom slavlju, ali šta god da je razlog, suludo je dići ruku na nekog”, kaže jedna mještanka.

Izbodena žena je hitno prevezena i hospitalizovana u bolnici u Istočnom Sarajevu, dok je nešto kasnije policija pronašla i uhapsila Parlićevu, koja je  sumnjiči za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Nezavisne novine saznaju da je osumnjičena devetnaestogodišnjakinja prilikom ispitivanja sarađivala, a navodno je i priznala krivično djelo i predala nož kojim je nanijela povrede drugoj ženi. Nezvanično se saznaje i da je Parlićeva majka dvoje maloljetne djece i da postoji mogućnost da protiv nje ne bude predložena mjera pritvora.

Iako je povrijeđena žena prilikom napada nožem  zadobila teže povrede po leđima i butinama, ona je danas bila u stabilnom stanju i nije bila životno ugrožena.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, lice M.P. sumnjiče da je upotrebom hladnog oružja – noža, nanijelo teške tjelesne povrede licu N.D.T. iz Sokoca.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta protiv lica M.P. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.