U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organzaciji rada u ljetnom periodu, JKP ”Pannonica” doo-Tuzla će izvršiti prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu u 2018. godini na poslovima: – ugostiteljstva, – trgovine, i – sanitarnog održavanja kompleksa.

 

Poziv je otvoren od utorka 03.04.2018. godine, do popunjavanja radnih mjesta! Prijave se vrše upravnoj zgradi na Panonskom jezeru (adresa: Šetalište Slana Banja b.b.), svaki radni dan od 11:00-13:00 sati, radi popunjavanja prijavne aplikacije i obavljanja intervjua.

 

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji imaju radno iskustvo konobara, šankera, kuhara, pomoćnih kuharskih radnika, trgovaca/prodavača i čistačica da se jave u Upravu JKP ”Panonica” doo-Tuzla na Panonskim jezerima.

 

Izbor kandidata će se vršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka. Intervju će se obavljati odmah pri prijavi/predaji aplikacije!

 

Kandidati koji budu izabrani bit će blagovremeno obaviješteni o početku probnog rada. UPRAVA JKP ”Pannonica” doo – Tuzla