Nesrećna žena preminula je na licu mjesta, a Božinović je van životne opasnosti. Razlog ubistva su neraščišćeni ljubavni odnosi.

 

- Njih dvoje živjeli su zajedno sa Mirjaninim maloljetnim sinom tinejdžerom u iznajmljenoj kući u Timočkoj ulici. Prije oko mjesec dana Kokan se preselio u svoj tek kupljen stan u naselju ’’Palestina’’, njih dvoje su počeli da žive odvojeno, ali su se još uvek viđali – kažu mještani.

Iako su na ulici djelovali kao srećan par, u kući je, kažu komšije, bila sasvim druga situacija.


- On je nju i njenog sina psihički zlostavljao, čak bi je i udario ponekad, u svemu je morala da ga sluša. Njen sin je mnogo puta jeo po komšiluku jer bi bio gladan, a valjda zbog svađe sa Kokanom nije dobijao obroke – kažu komšije.

 

- Od kada se odvojila od Kokana i sa sinom živjela u iznajljenom stanu, upoznala je čovjeka koji ju je poštovao i htjela sa njim i da se zvanično skrasi. Međutim, Kokan to nije mogao da preboli – pričaju Kladovljani.

Mirjana je tok kobnog jutra otišla u stan Nikodija, došlo je, najverovatnije, do svađe oko rastanka, on je dohvatio čekić i dva puta je svom silinom udario u glavu. Žena je na mjestu preminula - piše informer.rs.