Milica Beslać (16), reprezentativka Srbije u fitnessu, njezina majka Tanja (37) te njezina trenerica Branislava Jovanović (48) poginule su u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći kraj Kovačice, a otac i suprug Jovo (42), koji je vozio auto kojim ih je kući vraćao s natjecanja u Rumunjskoj, slomio je rame.

 

Apatin, grad u Vojvodini, nakon vijesti o pogibiji majke i kćeri iz obitelji Beslać, zavijen je u crno.

 

- Nije to sudbina, da je sudbina, mene bi odnijela... Što sam Bogu skrivio da mi je uzeo najmilije... Što nije uzeo mene, ja sam se naživio - u suzama govori nesretni Jovo Beslać dok ljubi fotografiju supruge i kćeri, piše Blic.

 

 Supruga i kći poginule su na licu mjesta, a gospođa Branislava, trenerica, još je davala znakove života, ali glava joj je bila smrskana - prepričava shrvani Jovo. Branislava je kasnije podlegla ozljedama...

 

- Što će sad Jovo s 12-godišnjim sinom Nenadom, kako će oni sami, kakva se to zla kob nadvila nad našim prijateljima - govori bliska prijateljica obitelji Beslać za Blic.

 

Pogreb majke i kćeri trebao bi biti u srijedu, do kada će se završiti obdukcija.

 

Stravična nesreća dogodila se kada je automobil obitelji Beslać udario u kamion, izgubio kontrolu i zabio se u autobusnu stanicu.

 

Milica Beslać se fitnessom bavila devet godina, osvojila je niz medalja, bila je državna prvakinja Srbije, a nedavno je postala prvakinja Balkana na bodybuilding natjecanju u Boru.