Rezultat slika za fatmir sulejmani

 

Fatmir Sulejmani spreman je za humanitarni koncert za malu Dalal, koji se održava večeras u Gradčcu u "Skenderiji". Zajedno sa njim nastupit će i kolege Haris Berković, Armin Dedić, Lejla Zahirović...

- U posljednje vrijeme, zaista mnogo radim i nemam slobodnog vremena, ali bih volio da večerašnji koncert bude dobro posjećen i da zajedno sa svojim kolegama pomognem djevojčici, jer naše malo njoj znači mnogo. Sretan sam što su moji kolege i saradnici u nevoljama uvijek složni i dobrodušni - priča Sulejmani za Avaz.ba.

Osim što trenutno živi na relaciji BiH - Srbija, Fatmir se sprema i za koncert Amara Jašarspahića Gileta 10.12. u zeničkoj "Areni", na kojem će biti specijalni gost i sa kojim sprema duet. 

- Jedva čekam da naš duet ugleda svjetlost dana, a osim toga, radim i na novim pjesmama za koje se nadam da će dobro proći kod publike - kazao je mladi pjevač kojeg povezuju sa kolegicom Aleksandrom Bursać, ali on demantira priče koje kruže po kuloarima.

- Ma nas dvoje smo samo kolege koje su uhvaćene u pomalo čudnom kadru - kaže on kroz smijeh i dodaje da je i dalje sretno slobodan i u potrazi za onom pravom.