policija12082017

 

Policija traga za četiri djevojke, najvjerojatnije maloljetne, a koje su u centru Banjaluke brutalno premlatile četrnaestogodišnjakinju.

 

Marija Markanović, glasnogovornica Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za “Nezavisne” da su zaprimili prijavu u vezi sa ovim napadom, a koji se dogodio u banjalučkoj Ulici Veselina Masleše.

Ona je, ujedno, potvrdila da policajci poduzimaju sve što je potrebno na identificiranju osumnjičenih, ali i rasvjetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Portal banjaluka.com u posjeduje i videosnimku na kojoj se, kako navode, vidi brutalno premlaćivanje četrnaestogodišnjakinje, a što se dogodilo u subotu oko 21 sat u zgradi u centru Banjaluke.

Udaraju je rukama, ali i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i ispriča im se. Jedna od sudionica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom ispričava, i tu je kraj videosni