TK Portal je u stalnoj je potrazi za mladim, kvalitetnim i motiviranim saradnicima koji su željni pridružiti se našem timu kako bi što bolje ispunjavali svoj cilj o detaljnom izvještavanju o svim zbivanjima u svom gradu ali i sa cijelog područja Tuzlanskog kantona.

 

Ukoliko ste pismeni i pratite područje koje pokriva TK Portal te želite skupiti novinarsko iskustvo ili povećati već postojeće, pozivamo vas da nas kontaktirate na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako biste nam se pridružili!

 

Isto tako, pozivamo blogere, pisce, sve one koji se izražavaju kroz pisanje, imaju istraživački duh i svoj stav da nam se jave i postanu dio našeg tima.

 

Na Web siteu TK Portal možete da dobijete svoju kolumnu ili da pišete blog u sadržaju „Naši kolumnisti“. Pošaljite vaše video uradke sa kulturnih manifestacija i iste ćemo objavit.

 

Pišite o temama koje Vas zanimaju. Objavite Vaše analize, savjete, iskustva. Pišite o temama koje imaju poruku i trajne vrijednosti!
 
 
 
Za dogovor oko saradnje javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na našu fejsbuk stranicu http://facebook.com/portaltk 
 
 
 
Radujemo se saradnji!                                 
 
 
tkportal.ba