Nastava u osnovnim i srednjim školama na području Unsko-sanskog kantona obustavljena je od danas do daljnjeg - potvrdio je Feni ministar obrazovanja nauke, kulture i sporta tog kantona Muhamed Ramić.
 

Kao glavni razlog naveo je hladnoću i velike količine snijega uslijed kojih je došlo do urušavanja dva krova na školama.


 
Naglasio je da učenici sigurno neće pohađati nastavu ni sutra, a da će se u narednim danima razmatrati i pratiti situacija te donijeti odluka kada će ponovo krenuti u škole.


 
Od zimskog raspusta ovo je treći put da se zaustavlja nastavni proces na području svih općina i gradova na području Unsko-sanskog kantona zbog vremenskih neprilika i velike količine snijega koji na nekim područjima već dostiže visinu od jedan metar.

 

U ponedjeljak je odgođena nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije (HBŽ) zbog velikih snježnih nanosa te je zatvoreno više regionalnih i magistralnih prometnica u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine

 

Kako su priopćili iz vlade HBŽ-a, zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje ove županije nastava se odgađa, a odluka hoće li je biti sutra donijet će se tijekom današnjeg dana nakon što nadležne službe izvrše procjenu o stanju na terenu.